Carkits

(Carkits)

 

Parrot CK3100

Parrot CK3100 handsfree Bluetooth Carkit

De Parrot CK3100 beschikt over een LCD scherm. Door het LCD scherm is de Parrot CK3100 zeer gebruiksvriendelijk, hij geeft aan door wie u gebeld word, ook kunt u al uw contacten terugvinden op het scherm. Elke markt verkrijgbare telefoon dat beschikt over bluetooth kan worden aangesloten op de parrot ck 3100.

 

 

Parrot MKI9200

 

 

Parrot Mki9200 Carkit Bluetooth handsfree, Kleurendisplay


De Parrot Mki9200 Carkit is een echte alleskunner! Naast het bluetooth handsfree bellen kun je ook muziek luisteren via je Parrot Mki9200. Uniek is ook dat hij over een dubbele microfoon beschikt met nieuwe signaalverwerkingssoftware (DSP-3), zo dat u zonder omgevingsgeluiden kan telefoneren. Ook beschikt hij over een zuiver kleurendisplay.

 

JBL Trip

 

 

Automobilisten worden tegenwoordig geconfronteerd met veiligheidskwesties bij gebruik van een smartphone in de auto.Wetgeving, lease-overeenkomsten en gebruiksvriendelijkheid spelen een rol in het kiezen van draagbare audio. Al deze factoren hebben meegespeeld in het ontwerp van de JBL TRIP. HARMAN’s exclusieve Voice Cancellation-technologie zorgt voor kristalheldere telefoongesprekken, zelfs met lawaai van de weg of de wind. Apps op u smartphone zoals navigatie and iONRoad, kunt u veilig gebruiken via Bluetooth. De bestuurder kan gelijktijdig naar de autoradio luisteren voor lokaal nieuws en verkeersberichten. Omdat het gesprek niet stopt wanneer u parkeert, is de TRIP ook ontworpen om mee te nemen. U kunt hem gemakkelijk bevestigen aan de zonneklep van een huurauto of meenemen naar uw hotelkamer, keuken of kantoor terwijl u werkt. Net zo comfortabel als een Bluetooth-luidspreker en met het befaamde JBL-geluid. U kunt bovendien 8 uur naar muziek luisteren voordat u weer moet opladen.